Labels

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Οι τακτικές των media


- Είμαι περίεργος να δώ μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι φίλοι μας οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ και τα ΜΜΕ έντυπα, ή ηλεκτρονικά.

- Είμαι περίεργος να δω μέχρι πότε θα συνεχίσουν να παίζουν το παιγνίδι της πολιτικής εξουσίας.

- Είμαι περίεργος να διαπιστώσω πόσο πρόβατα μας θεωρούν.

- Αν και η αποβλάκωση των μαζών έχει γίνει πλέον επιστήμη σε άλλες χώρες (προηγμένες), στο Ελλαδιστάν παραμένει σε επίπεδο χειρονακτικής σεξουαλικής εκτόνωσης.

- Μόνο έτσι μπορεί κάποιος (μη λοβοτομημένος) πολίτης να ερμηνεύσει το έργο που παίζεται κάθε φορά που πρόκειται να ενδώσει η κυβέρνηση σε πιέσεις, ή να λάβει αντιλαϊκά μέτρα, ή να υπογράψει αντίθετες προς το συμφέρον της χώρας συμφωνίες.

- Δηλαδή θεωρούν όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο θίασο ότι ο Έλληνας είναι πλέον το πιο κουτό όν στον πλανήτη; Αλλιώς δεν εξηγούνται τα σημερινα πρωτοσέλιδα σε όλες σχεδόν τις φυλλάδες: "ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ". Σώπα ρε μεγάλε. Η αποκάλυψη του αιώνα ρε ΡΕΠΟΡΤΕΡ. Ρε σεις όλη η Ελλάδα τα παίρνει μαύρα μετά τη μεταπολίτευση. Τώρα μυριστήκατε τους γιατρούς; Ή μήπως τους μυριστήκατε επειδή έτσι σας τους πασάρει η κυβέρνηση με την ευκαιρία της επίσκεψης Ερντογάν με το υπουργικό του συμβούλιο και τους επιχειρηματίες / πράκτορες για συναντήσεις κορυφής;

- Ρε σεις, πρώτο θέμα οι φοροφυγάδες μεγαλογιατροί, που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν; Είπαμε ότι βοσκάμε τόσα χρόνια, αλλά μπουχτήσαμε βοσκή κύριοι. Είπαμε να σιγοντάρετε τον ΓΑΠ, γιατί τραβάει ζόρια ο άνθρωπος, αλλά εσείς έχετε ξεφύγει.

- Κάνετε έρευνα και ρεπορτάζ; Ψάξτε να βρείτε το σκοπό της επίσκεψης του Ερντογάν και της κουστωδίας του, πίσω από τις επισημότητες και αφήστε τον ερασιτεχνικό αποπροσανατολισμό του κόσμου. Δείτε ποιοί είναι αυτοί που συνοδεύουν τον κύριο πρωθυπουργό της "φίλης" Τουρκίας. Ελέγξτε τους έναν προς έναν. Άν δεν βρείτε ότι κάποιοι είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών της άλλης μεγάλης "φίλης", τότε τα λέμε.

- Ή μήπως τα ξέρετε ήδη αυτά, αλλά σιγοντάρετε το σχέδιο;

ΑΑΑΑ ΡΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ