Labels

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Που είναι ο Μαντέλης; ΟΕΟ;


Οι πολιτικοί σε αυτή τη χώρα είναι εντελώς απίθανοι και απρόβλεπτοι. Εκεί που νομίζει ο πολίτης ότι τα έχει δει όλα απ' αυτούς και έχει πιάσει πάτο η κατάσταση, πάντα βρίσκουν κάτι και τον διαψεύδουν. Ο λόγος για το απίστευτο σενάριο που στήθηκε με τον Μαντέλη και το υπόλοιπο σκυλολόι της υπόθεσης SIEMENS. Και δεν εννοώ μόνο τους υποτιθέμενους κατηγορούμενους, μάρτυρες και λοιπούς. Στο σκυλολόι συμπεριλαμβάνω και τους μετέχοντες στην εξεταστική επιτροπή, καθώς και τους εντολοδόχους τους.

Τα τεκταινόμενα στην εξεταστική για την υπόθεση siemens και η κατάθεση του "κύριου" Μαντέλη, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του δε λαδώθηκε, αλλά επιχορηγήθηκε από τη SIEMENS, είναι η καλύτερη φαρσοκωμωδία που έχει παιχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Ξεπέρασε και αυτές των Χριστοφοράκου και Τσουκάτου. Μου θυμίζει σκετσάκια του Λαζόπουλου στους 10 μικρούς Μήτσους.

Ήρθε στην Ελλάδα ως τουρίστας ο καθ' όλα αξιότιμος "κύριος", επισκέφτηκε τους πρώην συναδέλφους του βο(υ)λευτές στην εξεταστική και τους έριξε στη μούρη μια ομολογία του τύπου: "Ναι ρε παιδιά, τα πήρα. Αφού όλοι έτσι δεν κάνουμε τόσα χρόνια; Μ...κίες θα λέμε και μεταξύ μας; Και μη με ζορίσετε άλλο γιατί θα πω κι άλλα. Άντε γεια σας και καλή συνέχεια. Φιλάκιααααα". Πήγε μετά και κοιμήθηκε και την επόμενη ημέρα το πρωί φρέσκος - φρέσκος και ξεκούραστος, μπήκε στο αεροπλάνο έφυγε και μην τον είδατε το λεβέντη.

Το ίδιο μεσημέρι και αφού είχαν βεβαιωθεί οι υπόλοιποι εν Ελλάδοι λεβέντες, "υπέρμαχοι της αλήθειας και της κάθαρσης" βο(υ)λευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, εισαγγελείς και λοιποί συγγενείς, ότι το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στο Αζερμπαϊτζάν, η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη κινήθηκε, όλως τυχαίως και αυτεπάγγελτα (με 1 ημέρα καθυστέρηση) και με παρέμβαση του εισαγγελέα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
ΜΟΥ ΟΥ ΟΥ Α Α Α Α Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ! ! ! ! !.

Ή έχουμε δικαστικούς ή δεν έχουμε. Και μάλιστα ανεξάρτητους παρακαλώ.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
ΠΟΣΟ ΜΑΛ....Σ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ;;;;;;;;

Υ.Γ.
Γιωργάκηηηηηηη !!!!
Δεν ξέρω αν το έργο αυτό το πήραν χαμπάρι στο εξωτερικό, αλλά αν το μυριστούν, είναι ωραίο θέμα για να συμβάλλει στην ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας. Πούλα το στη Μέρκελ. Είναι πιασάρικο τώρα που είναι ζεστό. ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ)Σύμφωνα με το πιο κάτω άρθρο (κάντε κλικ εδώ), ο Μαντέλης είναι στην Ελλάδα (ακόμη). Μαλον δεν πρόλαβε το αεροπλάνο, ή δε συνενοήθηκαν καλά οι λεβέντες. Όπως και να έχει, μην περιμένετε να γίνει τίποτα με τον εν λόγω κύριο. Ή αν γίνει κάτι, αυτό θα είναι κανονισμένο από πριν. Ο νοών νοείτω.

2 σχόλια:

Restless είπε...

Πάντα μας θεωρούσαν μ...κες αφού έκαναν ότι ήθελαν και όταν βγαίναν καμμιά φορά στον αέρα οι λαμογιές τους , μας δούλευαν με εργαλείο τους δημοσιογράφους και συνεταιρους τους εκδότες, και στο τέλος τα ξεχνάγαμε όλα. Ποσα έχουμε ξεχάσει; Το θέμα είναι ότι ακόμα αυτοί μας κυβερνούν και παίζουν με την αξιοπρέπειά μας και τη ζωή μας. Συνεχίζουν να μας υποτιμουν όπως σώστα λές Αλεξίμετρε. Δεν έχουμε κάποιον ή κάτι να στηριχτούμε για να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια νέα χώρα. Γιατί τη νέα χώρα ή θα τη φτιάξουμε εμείς ή θα μας τη φτιάξουν οι άλλοι και θα μας τη δώσουν 'έτοιμη'.Τομ

Owner είπε...

Έχεις απόλυτο δίκηο. Στο μόνο που θα διαφωνήσω, είναι στο ότι εάν φτιάξουν τη χώρα άλλοι αντί για εμάς, μην είσαι σίγουρος ότι θα μας τη δώσουν έτοιμη.