Labels

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Προβληματισμός.

- Παρακολουθώ αποσβολωμένος την επικαιρότητα. Παρακολουθώ έντρομος την πορεία προς την καταστροφή που ακολουθούμε σύσσωμοι όλοι μας. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε εγώ μεμονωμένα, αλλά ούτε και κανένας άλλος. Και αυτό λόγω του ότι η κοινωνία μας έχει ήδη διαβρωθεί.

- Μια κοινωνία σε πλήρη αποχαύνωση και απίστευτο ηθικό ξεπεσμό, έρμαιο των ΜΜΕ, των εκπροσώπων τους και των οικονομικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τη βιτρίνα της δημοσιογραφίας.

- Οικονομικά μέτρα εις βάρος μας από μια κυβέρνηση - φθηνό υποκατάστατο κυβέρνησης.

- Εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, εμφανίζονται ως εν δυνάμει σωτήρες μας την ίδια στιγμή που μας πετάνε στο δρόμο.

- Σοσιαλιστές μεγαλοεπιχειρηματίες και κομουνιστές μεγαλοδημοσιογράφοι - βουλευτές, υπερασπίζονται τα κεκτημένα της εργατιάς στα ΜΜΕ.

- Διαπλεκόμενοι συνδικαλιστές, μελλοντικοί ή νυν βουλευτές, "εκπρόσωποι των εργαζομένων", αφήνουν στην άκρη τη μάσκα του εργατοπατέρα και συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις, την ίδια στιγμή που αυτοί οι οποίοι υποτίθεται πως εκπροσωπούν, τους έχουν ήδη στοχοποιήσει γνωρίζοντας το παιγνίδι τους.

- Διαγραφές στελεχών από κόμματα και ανίερες συμμαχίες "προοδευτικών" - "ακροδεξιών".

- Η εύλογη αντίδραση των μισθωτών στην απώλεια του εισοδήματός τους, τιμωρείται απροκάλυπτα έως και με πυρπόληση τους, από υποτιθέμενους αντιεξουσιαστές-(παρα)κρατικούς τιμωρούς.

- Τσόντες αδύνατων και παχουλών tv περσόνων στα περίπτερα.

- Δύστυχοι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι με 700€ και μικρόφωνα στα χέρια κυνηγούν ομοφυλόφιλους celebrities για "συνεντεύξεις", ενώ συνάδελφοί τους, άλλης κατηγορίας δημοσιογράφοι-τηλεοπτικοί αστέρες, αποτελούν τη νέα άρχουσα τάξη στη χώρα.

- Τα παιδιά μας εγκλωβισμένα σε ένα παπαγαλο-εξεταστικό σύστημα δίνουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα χειρότερα ΑΕΙ και ΤΕΙ στην Ευρώπη, ενώ οι καθηγητές που τα εξετάζουν και τα βαθμολογούν, τους κάνουν ταυτόχρονα και φροντιστήριο

- Μυστική διπλωματία με τον Ερτογάν που αλωνίζει στη χώρα, ενώ τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας σε λίγο θα δένουν στον Πειραιά.

- Βόμβες στα αστικά κέντρα, από "επαναστάτες", ληστείες, δολοφονίες πολιτών, και η αστυνομία παρατηρητής ή συνένοχος και αρωγός του οργανωμένου εγκλήματος ή της υποτιθέμενης τρομοκρατίας.

- Πακιστανοί, Αλβανοί, Κούρδοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Τούρκοι, καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον των Ελλήνων, επισήμως πλέον με την ψήφο τους.

- Νονοί της νύχτας, σύζυγοι υπουργών κλέβουν συστηματικά τα λεφτά του κράτους.

Δεν προλαβαίνουμε να αφομοιώσουμε το κάθε τι. Από παντού μας έρχονται σαν σφαλιάρες οι ειδήσεις και οι εξελίξεις οι οποίες διαμορφώνουν τη ζωή μας και το μέλλον μας, με τελικό αποτέλεσμα την υποβάθμιση πολλών από αυτές και την αποδοχή τους δίχως επεξεργασία.

Μήπως τελικά αυτός είναι και ο σκοπός της σύμπραξης πολιτικής εξουσίας, ΜΜΕ;

Αναρωτηθείτε.