Labels

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Οικονομική πολιτική: Πρόταση για στροφή προς νέους ορίζοντες.


Με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η (συν)κυβέρνηση ΓΑΠ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ, ΠΛΕΥΡΗ, ΣΤΡΟΣΚΑΝ, ΜΕΡΚΕΛ, ΜΠΟΜΠΟΛΑ, και λοιπών συγγενών, δε βλέπουμε φως. Μάλλον πάμε όλοι μαζί προς αναβίωση ηρωϊκών εποχών. (Βλ. Ζάλογκο, Κούγκι κ.λπ.) Παρόλα αυτά, υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες που ο κος πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συνεχίζουν να τις αγνοούν επιδεικτικά.

Κύριοι κυβερνώντες:
- Λίγο το έχετε να να εισπράτονται 2 εκατομύρια ευρώ την ημέρα από μια και μόνη έκδοση ενός εντύπου (Βλέπε Τζούλια); Μόνο και μόνο επειδή περιέχεται στο έντυπο ένα dvd σκληρού πορνό; Δηλαδή αυτό που μας κάνετε εσείς σε ημερήσια βάση δεν είναι σκληρό πορνό; Και μάλιστα σε 10.000.000 ανθρώπους; Τουλάχιστον στις ταινίες της Sirina productions άντε να συμμετέχουν το πολύ 4 κορασσίδες όπως αποδεικνύεται και με τη νέα υπερπαραγωγή της εταιρίας με πρωταγωνίστρια την άλλη tv-περσόνα Μ. Ντούβλη. Γιατί κύριοι αφήνετε τέτοιες επιχειρηματικές ευκαιρίες ανεκμετάλευτες; Εμείς από τη θέση μας και δεδομένου ότι την οικονομική σας πολιτική την νιώθουμε σε καθημερινή βάση ως παραφύση σεξουαλική πράξη σε βάρος μας, σας προτείνουμε το εξής:
Κάντε μια σύμβαση με τις εν λόγω "κυρίες" και με την εταιρεία Sirina Productions και κάθε νέα της παραγωγή να την διαθέτετε με το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της ΕΡΤ, το οποίο ενώ τώρα το διαβάζουν 3 και ο κούκος, θα πουλάει 1 εκατομύριο αντίτυπα κάθε εβδομάδα. Επίσης θα μπορείτε να διαθέτετε τα dvd με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, ή έστω με τα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Πάντα βέβαια με το ανάλογο αντίτιμο. Σε 6 μήνες με 1 χρόνο θα μηδενιστεί το δημόσιο χρέος κι εμείς θα γλιτώσουμε τον τριετή βιασμό μας.

Υ.Γ. Το σύνθημα στον τοίχο που φαίνεται στη φωτογραφία είναι πραγματικό. Και με την ευκαιρία της αποπομπής της κας Λ. Κατσέλη (όπως μαθαίνουμε ότι διαφαίνεται στον ορίζοντα), σας συνιστούμε να το λάβετε σοβαρά υπ' οψη.