Labels

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ανοικτή επιστολή - προειδοποίηση

Προς:
τους εκπροσώπους του κεφαλαίου (εγχώριου και ξένου)
τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης)
τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών)

Κύριοι:

Νομίζετε ότι μας έχετε υπό την κατοχή σας. Νομίζετε ότι έχετε αλλοτριώσει την κοινωνία μας. Νομίζετε ότι η πατρίδα αυτή σας ανήκει και μαζί με αυτή σας ανήκουμε εμείς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

Λοπόν σας πληροφορώ ότι πλανάστε οικτρά.

Μπορεί η Έλλάδα να περνά μια περίοδο ηθικού μαρασμού. Μπορεί να υπέκυψε στις ορέξεις σας και οι Έλληνες να υποβάλλονται σε αφόρητη πίεση από τις αποφάσεις που επιβάλλετε στην υποτιθέμενη Ελληνική κυβέρνηση. Μπορεί να εγκαθιδρύσατε καθεστώς τρομοκρατίας το οποίο φοράει τη μάσκα της δημοκρατίας στη χώρα μας, αλλά κάνατε τρία βασικά λάθη που έχουν κάνει μέχρι τώρα όσοι επιβουλεύτηκαν αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της. Μας αδικήσατε, μας υποτιμήσατε και υποθηκεύσατε τα όνειρά μας και τα όνειρα των παιδιών μας. Και οι Έλληνες, οι απόγονοι του Λεωνίδα, του Θεμιστόκλή, του Περικλή, του Μ. Αλέξανδρου, του Κ. Παλαιολόγου, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και τόσων άλλων, δε ζουν δίχως όνειρα και με το αίσθημα της αδικίας και της υποτίμησής τους. Όλα τα άλλα μπορεί να τα αντέξουν.

Όλοι οι κατακτητές αυτού του τόπου, διαχρονικά έκαναν το ίδιο λάθος. Και όλοι είχαν την ίδια μοίρα. Οι Έλληνες, όταν βρέθηκαν σε παρόμοιες καταστάσεις, απέδειξαν γιατί αυτή η χώρα ήταν, είναι, και θα είναι ελέυθερη. Έδειξαν στους βάρβαρους προγόνους σας, τη διαφορά που έχει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που ονειρεύεται, από ένα πειθήνιο όργανο μιας οποιασδήποτε εξουσίας. Γιατί πάντα σε αυτό τον τόπο, θα υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεχνούν τις Θερμοπύλες. Γιατί αυτές είναι οι μνήμες του λαού αυτού, περασμένες στο DNA του. Και το DNA δεν αλάζει με οικονομικά μέτρα και με προπαγάνδα. Το DNA φυλάσεται μέσα μας και αναπαράγεται μέσω των παιδιών μας.

Μπορεί να αποδυναμώσατε τόσα χρόνια το φρόνημά μας, αλλά δεν καταφέρατε, παρ όλες τις προσπάθειές σας, να αποδυναμώσετε το DNA μας. Δεν καταφέρατε να υποτάξετε τα παιδιά μας. Σας το απέδειξαν τα Ελληνόπουλα και σας το αποδυκνείουν με τις πράξεις και με τη στάση τους κάθε λίγο. Το σχέδιό σας έχει ήδη αποτύχει, αφού δεν είναι όλα τα παιδιά μας, οπαδοί του MTV και των reality, όπως θέλετε να τα παρουσιάζετε. Δεν είναι όλα τα παιδιά μας αλιτήριοι και αναλφάβητα πρόβατα, όπως τα παρουσιάζουν οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ σας, με τα διάφορα υποτιθέμενα ρεπορτάζ τους, όπου ρωτούν 500 παιδιά τι εορτάζουμε την 25η Μαρτίου, και εμφανίζουν τις 3 λάθος απαντήσεις.

Τα υπόλοιπα 497 παιδιά που απαντούν σωστά, ή αρνούνται να συμμετάσχουν στα στημένα παιγνίδια σας, είναι η ψυχή αυτής της χώρας που νομίζετε ότι έχετε υποτάξει. Και αυτά τα παιδιά είναι που θα σας στείλουν από εκεί που ήρθατε. Αυτά τα παιδιά είναι που θα συμπαρασύρουν κι εμάς τους γονείς τους όταν η οργή τους θα γίνει ποτάμι. Και τότε κύριοι ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε τη μοίρα και των υπολοίπων βαρβάρων που τόλμησαν να πατήσουν σε αυτή τη χώρα ως κατακτητές.

Ανατρέξτε στην ιστορία. Δείτε τι έπαθαν οι προηγούμενοι από εσάς.