Labels

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η κακοί Ε.Ε. και ΔΝΤ και οι ήρωες Έλληνες πολιτικοί

Το τέρας του ΔΝΤ και η ανθρωποφάγος τρόικά του, βάλθηκαν για άλλη μια φορά να κατασπαράξουν τους Έλληνες. Όμως πατριώτες μην ανησυχείτε. Οι ήρωες Έλληνες πολιτικοί, ως νέοι Λεωνίδες θα αμυνθούν περί πάτρης και θα δώσουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να διαφυλάξουν τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα. Η έκβαση της μάχης (ως συνήθως) θα είναι αρνητική για τα συμφέροντά μας και έτσι θα αυξηθούν τελικά τα όρια ηλικίας, θα απελευθερωθούν οι απολύσεις, θα αυξηθούν οι εισφορές μας στα ταμεία, αλλά παρόλα αυτά ο αγών θα έχει δοθεί μέχρις εσχάτων από την ηρωϊκή κυβέρνησή μας.

Αυτή την εικόνα προσπαθούν να δώσουν οι εντεταλμένοι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ, οι οποίοι συνεχίζουν να θεωρούν τους πολίτες αυτής της χώρας λοβοτομημένους ποντάροντας στη χρόνια αποβλάκωσή τους μέσω των ΜΜΕ των αφεντικών τους μεγαλοεργολάβων - εκδοτών - καναλαρχών.

Επίσης συνεχίζοντας τη γνωστή πλέον τακτική τους, μαζί με τις πραγματικές ειδήσεις που αφορούν τα όσα ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εδώ και ένα μήνα, μας πασάρουν και την ψευτοείδηση για την κατάργηση των συντάξεων χηρείας, έτσι ώστε να φανεί στο τέλος ότι η ηρωϊκή κυβέρνησή μας, δεν ενέδωσε σε όλα, αλλά "αγωνίστηκε" και τουλάχιστον "νίκησε σε αυτό", κατατροπώνοντας τους κακούς Ευρωπαίους.

Ρε σεις, εκεί στο κυβερνητικό κανάλι (MΕGA), αλλά και στα άλλα ΜΜΕ που ακολουθούν την ίδια τακτική, σας πληροφορώ για το εξής: Οι Έλληνες σας έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και πολλά χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι προς το παρόν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Να ξέρετε πάντως πως όσο και να μας πιέζετε, ο τοίχος στην πλάτη μας δεν υποχωρεί και έτσι, αναγκαστικά θα στραφούμε προς το μέρος σας για να βρουμε διέξοδο. Και τότε .... καλά θα κάνετε να φύγετε από το δρόμο μας. Κι εσείς και τα φεντικά σας.