Labels

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Να επιστραφούν και με τόκο τα κλεμένα.

Η Γκερέκου, μετά το θέμα που βγήκε με τον κύριο πρώην τραγουδιάρη οπλοφόρο νονό της νύχτας σύζυγό της, (Διαβάστε το άρθρο), πρέπει όχι μόνο να παραιτηθεί, αλλά και να επιστρέψει όλες τις βουλευτικές αποζημιώσεις που έχει λάβει ως βουλευτής από το 1993 μέχρι τώρα. Αφού η συνεχής εκλογή της στο βουλευτικό αξίωμα και οι προεκλογικές της εκστρατείες τόσα χρόνια, πραγματοπόιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό με χρήματα που ΕΚΛΕΒΕ από το κράτος ο Τόλης.
Και όποιος πιστεύει ότι η σύζυγος είχε άγνοια των πεπραγμένων του εκπροσώπου του υποκόσμου της νύχτας συζύγου της , πλανάται. Ή ακολουθει την τακτική της κυβέρνησης και του Μπούλη κυβερνητικού εκπροσώπου που το παίζει παρθένα στις ανακοινώσεις του στα ΜΜΕ.
Κάποιος μπορεί να πει ότι η άποψή μας αυτή βασίζεται στην αρχή της γενίκευσης, δηλαδή ότι ενώ κλέβει ο σύζυγος, πρεπει να την πληρώσει και η σύζυγος.
Η απάντηση είναι απλή:
Η πολιτική της κυβέρνησης βασίζεται στην αρχή της γενίκευσης, αφού μας βάζει όλους τους Έλληνες σε ένα τσουβάλι και μας επιβάλει μέτρα ανεξάρτητα από το αν έχουμε ή δεν έχουμε ευθύνη για το χάλι της χώρας.

Ή μήπως η αρχή της γενίκευσης ισχύει μόνον όπου συμφέρει τον ΓΑΠ και τους ΠεταλωτηδοΜπιρμπιλοΓερουλάνους;

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ Τ' ΑΚΟΥΤΕ;