Labels

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Επίθεση φιλίας Βενιζέλου στους Δημοσίους Υπάλληλους.

Άρθρο της Καθημερινής:


- Αφού το ΠΑΣΟΚ διόρισε διαχρονικά το 75 - 85 % των δημοσίων υπαλλήλων στη χώρα, αφού εξέθρεψε στρατιές κοπριτών εργατοπατέρων στελεχών και μελών της ΠΑΣΚΕ σε όλο το δημόσιο, αφού συνέδεσε άρρηκτα την όποια υποτιθέμενη επιχειρηματικότητα στη χώρα με έργα του δημοσίου και δημιούργησε ένα πλήθος ημέτερων κρατικοδίαιτων "επιχειρηματιών" εγχώριων και ξένων που γέμιζαν τις τσέπες τους με χρήματα των Ελλήνων, αποδίδοντας στα ταμεία του κόμματος και των στελεχών του τα σχετικά ποσοστά, έρχεται τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με δεδομένη την εκλογική του πανωλεθρία, να προσπαθήσει να αποκαταστήσει όσο μπορεί τη σχέση του με τους πελάτες του. Αν ακόμη μπορούν να θεωρηθούν τέτοιοι.

- Ξεχνάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι πριν ένα χρόνο υπέγραφε το περιβόητο μισθολόγιο με το οποίο έστειλε σε ένα βράδυ στη φτώχεια το μεγαλύτερο μέρος των δημοσίων υπάλλήλων, φροντίζοντας όμως τα φιλέτα του δημοσίου να παραμείνουν σχεδόν ανέπαφα. Δεν λαμβάνει υπόψη του ότι με τις οριζόντιες περικοπές που εφάρμοσε στο δημόσιο το μικρό ποσοστό του 15 - 25 % των δημοσίων υπαλλήλων που είναι πραγματικά ευσυνείδητοι, εργατικοί και αποδοτικοί στη δουλειά τους, μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους άλλους που έχει διορίσει το κόμμα του από τα παράθυρα, από τις κλειδαρότρυπες, από τις χαραμάδες και από οπουδήποτε αλλού. Ξεχνάνε στο ΠΑΣΟΚ πως αυτοί οι εργαζόμενοι ποτέ δεν θεώρησαν πως τους αντιπροσωπεύουν οι υποτακτικοί του ΠΑΣΟΚ εκεί στην ΑΔΕΔΥ, γιατί ποτέ δεν είχαν σχέση με αυτούς.

- Ή τα ξεχνάει όλα αυτά ο κ. Βενιζέλος και δεν τα λαμβάνει υπόψη του, ή δεν τον ενδιαφέρει γι αυτούς τους δημόσιους υπαλλήλους. Τον ενδιαφέρει μόνο η κομματική πελατεία του ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, που ως επι το πλείστον είναι αδαείς, άσχετοι με το αντικείμενό τους, διορισμένοι με αμφισβητούμενα κριτήρια και κρύβουν την επαγγελματική τους ανεπάρκεια πίσω από ένα τυπικό προσόν ή από μια κομματική ταυτότητα.