Labels

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Μη μου ζητάτε την υποδούλωση ως τρόπο επιβίωσης


Μη μου ζητάτε την υποδούλωση ως τρόπο επιβίωσης

Σήμερα έλαβα αρκετά μηνύματα. Εννοείται, αφορούν τις τελευταίες μου δημοσιεύσεις!
Δεν με ανησύχησαν τόσο τα γνωστά ότι στην Ελλάδα με κατηγορούν για συνεργάτη των Αλβανών και στην Αλβανία, για πράκτορα των Ελλήνων !!! (Συνήθισα πλέον με την σαχλή Βορειοηπειρώτικη προσπάθεια και νοοτροπία απαξίωσης, συκοφάντησης και εξουδετέρωσης, που προσφέρει ικανοποίηση στους αργόσχολους, αλλά και στέγη για τους πραγματικούς χαφιέδες σε βάρος του Ελληνισμού).
Εκείνο που με ανησύχησε ιδιαίτερα είναι «η κραυγή», ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ;!!! Και έχουν υπόψη τα λιμνάζουσα νερά! Δηλαδή κάποιοι, που απαιτούν ρόλο στα κοινά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, θέλουν τους Έλληνες να υπάρχουν στον τόπο τους, χωρίς όμως να διεκδικούν και εκδηλώνουν την εθνική τους ταυτότητα. Να εγκαταλείψουν τον ελληνικό τους πολιτισμό. Και το βλέπουν αυτό μοιρολατρικά, ως το μόνο τρόπο για να μπορέσουν να υπάρχουν και να επιβιώσουν στον τόπο μας κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες !!!
Παναγιώτης Μπάρκας
Δικαιολογούν την κάθε αδράνεια των αρχών μας, ή με το χαμηλό επίπεδό τους, ή με την αδυναμία να υπερβούν των καταστάσεων, να διεκδικήσουν δικαιώματα, να προστατέψουν τις περιουσίες μας, ή με την έλλειψη αυτογνωσίας, ή με τον ισχυρό αντίπαλο απέναντί μας. Δικαιολογούν κάθε άδικη ως προς το εθνικό συμφέρον ενέργειά τους, εφόσον προστατεύει τους ίδιους προσωπικά. Και δεν θεωρούν τις συμπεριφορές αυτές ως πράξεις μειοδοσίας και ενδοτισμού. Και ζητούν να τους αφήσουμε στην ηρεμία ως μονόδρομη λύση! Κρίνουν κάθε επίκριση και κριτική διάσπαση και καλλιέργεια εχθρότητας!
Δικαιολογούν στους απλούς Έλληνες κάθε συμπεριφορά θύματος, ή αρνιού της Πασχαλιάς. Στις συγκεκριμένες καταστάσεις, εκφοβισμού και εκδίωξης βλέπουν την λύση στον ραγιαδισμό. Δηλώνουν ότι δεν θέλουν γκρεμισμένες τις γέφυρες με την άλλη πλευρά, αλλά θέλουν σχέσεις στα μέτρα που επιβάλλουν εκείνοι, δηλαδή απωθώντας και αποβάλλοντας την εθνική συνείδηση, ή τουλάχιστον να είσαι ένας κρύπτοΈλληνας!
Θεωρούν ότι κάθε εκδήλωση της ελληνικής αλήθειας και προάσπισης του ελληνικού πολιτισμού ως πρόκληση του αλβανικού εθνικισμού.