Labels

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η άλλη όψη της κάθαρσης

Τι γίνεται στην πραγματικότητα με τη SIEMENS και το ΒΑΤΟΠΕΔΙ.


SIEMENS: Αρχίσαμε με τον Τσουκάτο, πήγαμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά ήρθε και ο Βερελής, τώρα μας βγήκε ο Μαντέλης, ενώ έσκασε μύτη και ο Τσοχατζόπουλος και πάει λέγοντας.

ΒΑΤΟΠΕΔΙ: Αρχίσαμε με τον Εφραίμ, μας βγήκε ο Ρουσόπουλος, ο Βουλγαράκης με τη γυναίκα του, ο Αγγέλου, ο Κοντός, ο Μπασιάκος και δε συμαζεύεται.





Ο χορός των "αποκαλύψεων" καλά κρατεί από τους καθ' όλα έντιμους δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ.

Το πολιτικο-οικονομικό-δηομοσιοΚΑΦΡΙΚΟ κατεστημένο στο Ελλαδιστάν, συνεχίζει να μας θεωρεί διανοητικά καθυστερημένους. Κι αυτό γιατί ενώ δεν υπάρχει νοήμων Έλληνας που να πιστεύει ότι τόσο οι πολιτικοί μας, όσο και οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ με τα αφεντικά τους τα έπαιρναν και συνεχίζουν να τα παίρνουν από όποιον τους τα δίνει, αυτοί συνεχίζουν να βγάζουν στο φως διάφορες περιπτώσεις χρηματισμού, ή υποψίας χρηματισμού κάποιων από το σινάφι τους. Και έτσι "λάμπει η αλήθεια" και "πραγματοποιείται η κάθαρση".

Μόνο που δε λάμπει όλη η αλήθεια και η κάθαρση αφορά μόνο τους εσωκομματικούς κύκλους των δυο κομμάτων εξουσίας. Και οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ εκτελώντας τις εντολές που παίρνουν παίζουν αυτό το παιγνίδι των "αποκαλύψεων" μόνο και μόνο για να συμβάλλουν στην εξόντωση εσωκομματικών αντιπάλων εντός των τειχών των δύο μεγάλων κομμάτων.

Και εξηγούμαι:
Είναι κοινό μυστικό ότι η Ντόρα ψάχνει να βρει χώρο στον οποίο θα υπάρξει μια νέα πολιτική κίνηση, που θα υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από μεγάλα τζάκια επιχειρηματιών που ούτως ή άλλως βρίσκονται πίσω από την οικογένεια Μητσοτάκη.
Κανείς δεν αμφισβητεί επίσης ότι οι "εκσυγχρονιστές" του Σημίτη δε βλέπουν με αρνητικό μάτι μια ενδεχόμενη συνεργασία τους με τη Ντόρα και κάποιους φιλελεύθερους πρώην (και νυν) νεοδημοκράτες, προκειμένου να απαγκιστρωθούν από το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν τους εξέφραζε και συνεχίζει να μην τους εκφράζει.
Το πρόβλημα γι' αυτούς είναι ότι και στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη Ν.Δ. τους έχουν ήδη πάρει χαμπάρι και γι αυτό δεν είναι τυχαία η διαφαινόμενη συνεργασία και συναίνεση ΓΑΠ - ΣΑΜΑΡΑ για την υποτιθέμενη διαλεύκανση των σκανδάλων.
Ενώ στην πραγματικότητα, ο ΓΑΠ, μέσω των σκανδάλων, θα εξολοθρεύσει πολιτικά όσους ετοιμάζονται να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από το ΠΑΣΟΚ προς την Ντόρα, ενώ ο ΣΑΜΑΡΑΣ, θα κάνει το ίδιο με τους Μητσοτακικούς.

Και έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι αν τους βγει το σενάριο αφού:
  • Ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα καθαρίσει μια και καλή το κόμμα από τους Μητσοτακικούς.

  • Ο ΓΑΠ θα καθαρίσει μια και καλή με τους Σημιτικούς "εκσυγχρονιστές".

  • Οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ θα κάνουν νούμερα, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και τα συμφέροντα των διαπλεκόμενων αφεντικών τους καναλαρχών - εργολάβων - εκδοτών οι οποίοι μέσω των δύο κομμάτων εξουσίας λυμαίνονται τη χώρα.

  • Ο λαός θα "δικαιωθεί" και θα κάτσει στα αυγά του καταπίνοντας τα οποιαδήποτε μέτρα του επιβάλλουν, αφού το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο και ο πολιτικός βίος της χώρας θα έχει προχωρήσει στην "αυτοκάθαρσή" του.


Επανέρχεται λοιπόν το ερώτημα: ΡΕ ΠΟΣΟ Μ...ΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ;