Labels

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η περίπτωση Βούλας Παπαχρήστου.


Ξεφτίλες, αλήτες, ρουφιάνοι, ανθέλληνες και προδότες, κοιτάξτε τη φψτογραφία και αναρωτηθείτε πόσο ελεινοί και υποκριτές είστε, που δε σέβεστε πως όταν το κορίτσι αυτό σηκώνει την Ελληνική σημαία σε κάθε αγώνα της, κλαίει από την περιφάνεια της.

Δε σέβεστε πως δεν έχει σταματήσει να προπονείται καθημερινά τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε αυτή την ολυμπιάδα και πως δίχως καμία πραγματική αρωγή από το επίσημο κράτος έχει φτάσει να κοιτάει στα μάτια αθλήτριες παγκόσμιου βεληνηκούς που έχουν πίσω τους τη Nike, την Adidas και ένα κάρο πολυεθνικές.

Έρχετστε ξαφνικα η ΕΟΕ και ο κ. Κούβελος με το αδήλωτο εκατομύριο στο Λονδίνο και διαγράφετε με μια μολυβιά τους κόπους της Παπαχρήστου, τις θυσίες τις δικές της και της οικογένειάς της χαρακτηρίζοντάς την αυθαίρετα ως ρατσίστρια. Και έχετε και τους πληρωμένους δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ να μας πιπιλίζουν τα αυτιά με το θέμα, σταυρώνοντας την κοπέλα.

Όλοι βολεύεστε τελικά με το περιστατικό:
- Οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ πουλάτε και παραπληροφορείτε τον κόσμο, αντί να ασχολείστε με τα πήγαινε έλα του Klinton, των αμερικανών "επιχειρηματιών" και του Μπαρόζο που ετοιμάζονται να βουτήξουν τα φιλέτα της χώρας που ξεπουλιούνται.
- Η κυβέρνηση μια χαρά βολεύεται όταν το θέμα αυτό παίζει στην πρώτη γραμμή, αντί τα 11,5 δις που ετοιμάζονται να μας μπήξει με τη μορφή μέτρων.
- Η αριστερά (ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) βρήκατε ευκαιρία να αναδειχθείτε πάλι προστάτες της πολυπολιτισμικότητας και των δικαιωμάτων των μεταναστών την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πηδάνε από τις ταράτσες λόγω χρεών και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι' αυτούς.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ, που βλέπει τα όνειρά της να χάνονται σε ένα απόγευμα και οι κόποι της να πετάγονται στα σκουπίδια από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι θα πει κόπος, πόνος, δουλειά, και προσπάθεια.

Μετά το ρεσιτάλ δοσιλογισμού που δίνετε τα τελευταία χρόνια, αφού υποθηκεύσατε τη ζωή της νεολαίας μας, τώρα θέλετε να εξαφανίσετε ότι υγιές έχει μείνει σε αυτή τη νεολαία. Όμως ένα πράγμα να θυμάστε: Η νεολαία πάντα εκδικείται. Γιατί η νεολαία έχει πάντα το χρόνο και την ευχαίρεια να αντιδράσει. Γι' αυτό, καλό θα είναι να αρχίσετε σιγά σιγά να κοιτάτε τι έρχεται κατά πάνω σας.

ΚΑΤΑΠΤΑΙΣΤΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Ντρέπομαι πραγματικά που καταγόμαστε από την ίδια χώρα. (Εσκεμένα δεν σας αποκαλώ συνπατριώτες γιατί δεν έχετε κανένα ίχνος πατριωτισμού).