Labels

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο ...

- Απορούν οι Υπουργοι και οι λοιποί πολιτικοί προϊστάμενοι πως γίνεται και εκτίθενται συνεχώς στα Υπουργεία και στους φορείς που προϊστανται.

- Η απάντηση είναι απλή: Οι υπηρεσιακοί παράγοντες (υπάλληλοι) των φορέων κρίνονται επιοικώς επαγγελματικά ανεπαρκείς για να μην πω ανύπαρκτοι. Έτσι παρόλα όσα ακούγονται και γράφονται για τόσα και τόσα χρόνια και ύστερα από τόσες εξαγγελίες των κυβερνήσεων για δήθεν εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, το Ελληνικό Δημόσιο συνεχίζει ακάθεκτο στη δική του πορεία που έχει χαράξει εδώ και χρόνια. Μια πορεία που θυμίζει πορεία σκάφους που το πάει η θάλασσα όπου θέλει. Και ας φωνάζει ο καπετάνιος και ας ορύεται. Το πλήρωμα κάνει του κεφαλιού του.


- Παράδειγμα η πιο κάτω προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2009 η οποία δημοσιεύεται στο site του εν λόγω φορέα (http://www.asep.gr/portal-files/dynamic/c410959/news.file/0/7K09_NEW_PIN_THES_el_GR.pdf) και αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2987 θέσεων τακτικού προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

- Σύμφωνα με την προκήρυξη αυτή, οι υποψήφιοι για θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1994. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΕΤΩΝ !!!


Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί απόσπασμα από τη σελίδα 4 της πιο πάνω προκήρυξης.





Αντε μετά να αρωστήσεις και να βρεθείς σε κανένα νοσοκομείο !!!